Laden Evenementen
  • Dit evenement is voorbij.

In gebouw Kulturele Raad zal vanaf 8 juni tot eind september een expositie te zien zijn van leden van kunstenaarsverenigingen Bollenstreek in Beeld en Kuco.

Op 8 juni van 14:00 uur tot 16:00 uur zal het gebouw geopend zijn en iedereen is dan in de gelegenheid de tentoonstelling te bewonderen. De kunstenaars zijn allen geïnspireerd door de Beatles zoals hun beeltenissen, hun muziek of songteksten. De expositie blijft hangen tot eind september en is te bezichten tijdens openingstijden van de Kulturele Raad.

In Hillegom worden verder diverse activiteiten georganiseerd rondom het thema Beatles. Dit alles in kader van de herdenking van de komst van de Beatles naar Hillegom in Treslong. Het monument in het van Nispenpark wordt zaterdag 8 juni officieel geopend. Het park wordt gerenoveerd en het monument krijgt daar een prachtige plek.
Na de officiële opening van het Monument door Marga van Praag en wethouder Karin Hoekstra om ca. 16:00 uur in het van Nispenpark zal er een receptie zijn in Villa Flora, daarna kunnen kaarthouders deelnemen aan het diner en in de avond is er een optreden van de Beatles Revival.

Bezoek voor uitgebreid programma de volgende site:

http://www.beatlesbollenstreek.nl