Laden Evenementen

Expositie BIBKunst in `t Huys Dever te Lisse.
Kunstenaarsvereniging Bollenstreek in Beeld, BIB, exposeert door het jaar heen op verschillende locaties zoals in de Kulturele Raad in Hillegom vanaf 29 sept tot eind van het jaar en doorlopend in de Huisartsenpraktijk Oranje-Nassau. En vanaf 22 september vindt u ons werk in `t Huys Dever.
`t Huys Dever is een middeleeuwse Donjon met erg dikke muren. De vensterbanken in de diepe nissen staan haaks op het raam en bieden een mooie expositieplek voor Keramisten en ander ruimtelijk werk makende leden van onze vereniging Bollenstreek In Beeld, BIB.

Wij als tentoonstellingsmakers vonden als gemeenschappelijke noemer, Fantasiefiguren wel bij hen passen. Op onze website bibkunst.nl kunt u alvast zien waarom. Voor schilderijen is er in de donjon wat minder plaats daarom hebben we als gemeenschappelijk kenmerk de verticale lijnen gekozen zodat u ook van de hoge plafonds geniet en om er een visueel verband in te brengen. Mocht dit U interesse en nieuwsgierigheid wekken dan kunt u komen kijken vanaf september 22 en verder op 23, 24, 27,28,29,30 èn zondag 1 oktober.

Openingstijden van 14:00 tot 17:00 uur.
De officiële opening is vrijdag 23 september om 15 uur en de afsluiting, de finissage, is op zondag 1 oktober.

De deelnemende kunstenaars met objecten zijn:
Monique de Vroomen
Peter Oosterhout
Madeleine Petter
Rik Zwijnenburg
Annelies Sleper
Willy Veenman
Carla Ruigrok
Klaar Wolff
De deelnemende kunstenaars met schilderijen, tekeningen zijn:
Marjolein Sterkenburg
Gerard Schoemaker
Lida van Wickeren
Anita van Diemen
Paul Klaverwijden
Greet Schoone

U vindt `t Huys Dever aan de Heereweg 349A –  2161 CA in Lisse