Laden Evenementen
  • Dit evenement is voorbij.

Nieuwe Oogst

Onder deze titel showt de kunstenaarsvereniging BIB werk van haar nieuwe leden in Huisartsenpraktijk Oranje-Nassau vanaf 1 september tot eind oktober. Maakt u kennis met:

Ell Geeh

Afgestudeerd fotograaf aan de kunstacademie te Den-Haag. Na jaren gewerkt te hebben in opdracht, is het nu tijd om de vleugels uit te slaan en vrij werk te maken. Haar foto’s  kenmerken zich door een subtiele sfeer en prachtige zwart-wit tonen.

 

Birgitta Best

Een creatieve vrouw die op velerlei terrein haar talenten ontplooide maar zich de laatste tijd toelegt op het schilderen van honden. Gevoelvolle portretten waarbij de  dieren zo van het doek de kamer in lijken te gaan huppelen.

 

Annie Slootweg

Zij heeft aan de wieg van de BIB gestaan naast wijlen haar echtgenoot Joop van Bommel en is nu zelf toegetreden tot de BIB. Zij neemt ons mee naar verre exotische oorden en weet de traditionele reisfoto ver achter zich te laten door haar originele kijk en vakvrouwschap.

 

Ramona Hielckert

Afgestudeerd aan de Wackers Academie en gepassioneerd schilder van de werkelijkheid maar dan wel door haar eigen bril. Verrassende composities en intens kleurgebruik waardoor het betrekkelijk kleine formaat van haar schilderijen toch minstens een vierkante-meter-indruk maakt.

 

Carla Ruigrok

Zij zoekt steeds kunstenaars op waar zij wat van kan leren. Ze is gestart met tekenen in 2005 en deed verschillende weekcursussen en workshops. Schilderen, portret schilderen en portret boetseren zijn dan ook voortdurend in ontwikkeling. Het plezier om met aandacht kijken en dat wat je ziet uitbeelden, daar gaat het om bij haar.

Het is gebruikelijk dat nieuwe leden van de kunstenaarsvereniging Bollenstreek in Beeld zich presenteren en het is altijd weer een feest om te zien hoe verschillende stijlen en technieken samenkomen.

Meer informatie over deze kunstenaars vind u op de pagina BIB-kunstenaars.

 

U bent van harte welkom om de expositie te komen bewonderen. De huisartsenpraktijk is open van ma-do van 9 tot 17 uur . Vrijdag tot 13.30 uur. Eind van de ochtend en eind van de middag zijn de aanbevolen kijktijden.