Bollenstreek in Beeld wil de kunst in de Bollenstreek op de kaart zetten en verwelkomt graag nieuwe leden die, in welke discipline dan ook, hun steentje willen bijdragen en de meerwaarde van het werken in een collectief willen ervaren.

Als je een professionele of semi-professionele kunstenaar bent, kun je lid worden van het kunstenaarscollectief Bollenstreek in Beeld (BIB). Er zal een oriënterend gesprek plaatsvinden met (mogelijk) lidmaatschap.

Wij bieden nieuwe leden vooral een plan aan per jaar. Of en hoe dat plan gaat lukken, dat hangt vooral af van de werkzaamheid van leden. Ook nieuwe leden kunnen daaraan bijdragen. Alle leden worden uitgenodigd mee te doen en actief mee te zoeken naar nieuwe expositie thema’s activiteiten en locaties . In een oriënterend gesprek wordt natuurlijk ook de kwaliteit van het werk besproken en de nieuwe leden moeten zin hebben in het leveren van een bijdrage. De contributie bedraagt 50 euro per jaar.

Het eerste gesprek vindt plaats  met 1 bestuurslid en 1 of 2 andere BIB leden om een inschatting te laten doen. Het bestuurslid heeft zicht op de actuele en komende activiteiten en weet wat we nu kunnen bieden, de mede-bibbers worden gevraagd op basis van de kunstdiscipline waar het om gaat, zoals 2- of 3-D werk , fotografie,textiel, keramiek etc. Voor informatie info@BIBKunst.nl